The Secret Life of Walter Mitty Online

The Secret Life of Walter Mitty Online Subtitrat

The Secret Life of Walter Mitty online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Aventura, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

The Secret Life of Walter Mitty online subtitrat in romana din 2013 este un film de aventura cu Ben Stiller. Un visator scapa din viata sa anonima si dispare intr-o lume fantastica plina de eroism, dragoste si actiune. Cand slujba sa si a colegului sau este pusa sub semnul intrebarii, eroul nostru se isi ia inima in maini si ajunge intr-o calatorie in jurul lumii ce se transforma intr-o aventura pe care nu si-ar fi imaginat-o niciodata.

Se pare ca filmul gratis Secret Life of Walter Mitty online subtitrat in romana din anul 2013 isi are radacinile prin 1947 cand a aparut prima versiune a acestei povesti. Walter Mitty este un tip obisnuit din New Jersey, hartuit se pare de toata lumea: de catre mama sa, de catre seful sau, de catre logodnica si lista tot continua.

Singura sa scapare din acest infern este de a-si imagina tot felul de vieti imposibile, iar faptul ca lucreaza la o companie de publicatii unde citeste tot felul de chestii, ii alimenteaza si mai mult inspiratia. Dar, visele sale par sa-l infunde in si mai multe probleme. Ei bine, incepusem sa scriu rezumatul de la vechiul film numit The Secret Life of Walter Mitty online, dar probabil lucrurile s-au mai schimbat putin in 2013, asa ca o sa asteptam sa apara filmul si vom reveni cu mai multe detalii.

Related Posts

The Secret Life of Walter Mitty Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Secret Life of Walter Mitty online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: