The Skeleton Key Online

The Skeleton Key Online Subtitrat

The Skeleton Key online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Skeleton Key online subtitrat in romana este un horror american care o are in prim plan pe Caroline Ellis. Aceasta lucreaza ca ajutor intr-un spital din New Orleans si ia alta pozitie – aceea de insotitor privat la o casa izolata din sudul Louisianei. Doamna acelei case, Violet Skeleton, are grija de sotul ei Benjamin, care a avut un infarct si nu mai are multe zile. La inceput, Caroline este nehotarata – daca sa ia slujba sau nu, caci Violet este foarte ostila, dar impinsa de la spate de catre avocatul familiei, Luke Marshall, aceasta accepta intr-un final.

Filmul The Skeleton Key online subtitrat in limba romana este un film de groaza cu fantome

Caroline afla despre aceasta locatie cum ca ar avea un trecut intunecat. Aceasta isi face drum inspre o camera secreta, unde gaseste papusi, o carte de vraji, potiuni, si alte instrumente de magie. Violet ii spune lui Caroline Key ca aceasta camera a apartinut celor doi servitori care au lucrat in aceasta casa in anii 20. Mama Cecile si sotul ei, Papa Justify au fost renumiti pentru practicile lor voodoo din filmul Skeleton Key cu subtitrare in romana. Se pare ca acest cuplu din The Skeleton Key online subtitrat a fost linsat cand s-a descoperit ce faceau.

Pentru a gasi mai multe raspunsuri despre aceasta magie, care pare sa fie sursa imbolnavirii lui Ben, Caroline se duce la o benzinarie locala, acolo unde a vazut niste artefacte voodoo. Mai departe in filmul gratis cu subtitrare in limba romana – Skeleton Key online subtitrat , o femeie batrana ii spune ca una din cele mai puternice vraji, este cea care implica sacrificiul. Femeia ii mai spune lui Skeleton ca aceasta vraja foarte puternica tine de imortalitate, si cel care face vraja sacrifica pe altcineva pentru a capata ani din viata celui din urma. Caroline simte ca Ben este in pericol.

Related Posts

The Skeleton Key Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Skeleton Key online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: