The Smurfs 2 Online

The Smurfs 2 Online Subtitrat

The Smurfs 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme de Aventura, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Smurfs 2 online subtitrat in limba romana, un film american de comedie ce va aparea in varianta 3D la cinema. Filmul este inspirat dupa revistele cu benzi desenate ale belgianului Peyo. Se pare ca de data aceasta Gargamel croieste un plan diabolic. Acesta ii creaza pe Vexy si pe Hackus, doua creaturi care seamana cu smurfii, dar sunt rai si rolul lor este de a aduce stricaciuni esentei Smurf. Mai jos puteti sa vizionati trailerul de la filmul pentru copii The Smurfs 2 online subtitrat in romana

Cand acesta descopera ca doar un adevarat Smurf ii poate da ceea ce isi doreste si ca doar Smurfette ii poate transforma pe baietii lui in smurfi reali, ghiciti ce se intampla! Exact cum v-ati imaginat – Gargmel o rapeste pe Smurfette si o duce pe aceasta tocmai pana in Franta, la Paris, unde baietii din The Smurfs 2 a lui Gargamel o invata sa devina una de-a lor.

Acolo, cu ajutorul esentei Smurf, Gargmel doreste sa foloseasca turnul Eiffel ca o antena generatoare de energie, astfel incat sa se intoarca acasa. Papa Smurf, Clumsy, Brainy, Gutsy, Vanity si Grouchy trebuie sa salveze situatia; ei trebuie sa se duca in lumea oamenilor si sa ceara ajutor de la Grace si Patrick Winslow si de la fiul lor.

Related Posts

The Smurfs 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Smurfs 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. alice says:

    va iubesc imi place de voi mai ales de strumfita

Nume: 

Email: