The Social Network Online

The Social Network Online Subtitrat

The Social Network online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama si a fost adaugat in 2012 de catre FilmeGratisOnline.

The Social Network online cu subtitrare in limba romana: Intr-o noapte a anului 2003, un student la Harvard si un geniu in programare – Mark Zuckerberg, stand la calculatorul sau incepe sa lucreze la o noua idee. Ceea ce incepe el sa faca in dormitorul sau ajunge in scurt timp o retea globala de socializare. Peste 6 ani si ajungand la un numar impresionant de 500 de milioane de “prieteni”, Mark Zuckerberg este cel mai tanar miliardar din istorie, dar acest succes ii complica viata personala iar complicatii de natura legala incep sa apara.


Filmul The Social Network online cu subtitrare in limba romana
< [/m_geocountry]

În 2003, un student de la Universitatea Harvard – Mark Zuckerberg are ideea de a crea un site pentru a evalua atractivitatea de studenţii de sex feminin la Harvard după ce prietena lui Erica Albright se desparte de el. Mark intra în bazele de date de sali de şedere diferite, imagini descărcări şi numele de eleve şi, în câteva ore, folosind un algoritm pentru jucatorii de sah clasament furnizate de cel mai bun prieten Eduardo Saverin, el creează un site web numit “FaceMash”, în cazul în care de sex masculin studenţii pot alege iterativ care dintre cele două fete au prezentat la un moment dat este mult mai atractiv.

Mark se pedepseşte cu şase luni de stagiu universitar, după traficul de pe site aduce jos părţi ale reţelei Harvard, şi ajunge să fie calomniat printre cele mai comunităţii de sex feminin de la Harvard. Cu toate acestea, popularitatea “FaceMash” şi faptul că el a creat într-o singură noapte, în timp ce beat, îi aduce în atenţia de Cameron Winklevoss şi Winklevoss Tyler, gemenii identici şi membrii echipei de canotaj a Universităţii Harvard, şi partenerul lor de afaceri Narendra Divya. Ca rezultat, el capătă un loc de muncă pentru gemenii Winklevoss ca programator de site-ul lor, Harvard Connection.

Curând după aceea, Mark se apropie prietenul lui Eduardo şi îi spune de ideea lui pentru ceea ce el numeşte “Thefacebook”, un site de retele sociale online, exclusiv pentru studenti de la Universitatea Harvard.

Related Posts

3 Comentarii la acest film

  1. denisa says:

    chiar e super

  2. george says:

    super filmul!!! priviti-l!!

  3. CEZAR says:

    FOARTE BUN SI LA OBIECT , DECI NU CAUTATI DE LUCRU , CREATI VOI UN LOC DE MUNCA ….ROMANIA AI AUZIT ?

Nume: 

Email: