The Three Musketeers 2011 Online

The Three Musketeers 2011 Online Subtitrat

The Three Musketeers 2011 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Three Musketeers online subtitrat in romana este un film de aventura, regizat de catre Paul S. Anderson si este o alta abordare a romanului cu acelasi nume, scris de catre Alexandre Dumas. Filmul a fost lansat pe 1 Septembrie 2011 in Germania, 12 Octombrie 2011 in Franta si Marea Britanie iar apoi in SUA, Australia si Canada. In secolul al XVII-lea, in Venetia, cei trei muschetari – Porthos, Athos si Aramis impreuna cu vechea iubire a lui Athos, Domnita Winter, fura schita unei aeronave facuta de catre Leonardo da Vinci. Dar, cei trei sunt tradati de catre domnita, iar aceasta da schita ducelui din Buckingham. La intoarcerea in Franta, cei trei muschetari sunt concediati de catre cardinalul Richeliu pentru ca ultima lor misiune a esuat.

Trailerul Filmului The Three Musketeers online subtitrat din anul 2011 poate fi vizionat mai jos

Cei trei cutreiera de atunci strazile Parisului. Un an mai tarziu, un tanar pe nume D’Artagnan, rol in care joaca Logan Lerman pleaca din satul Gascony catre Paris, cu speranta de a deveni muschetar, asa cum a fost tatal lui, dar acesta afla ca muschetarii nu mai exista. La un bar D’Artagnan il ofenseaza verbal pe capitanul Rochefort, liderul garzilor lui Richeliu, si il provoaca la duel, dar Rochefort il raneste in timp ce el era distras.

Mai departe in filmul The Three Musketeers 2011 online subtitrat in romana, odata ajuns la Paris, D’Artagnan ii intampina pe Athos, Porthos si pe Aramis si ii provoaca la duel, dar garzile lui Richeliu ii despart. In acest film in romana, the three musketeers online subtitrat, eroii nostri ajung sa se bata cu garzile si le inving iar apoi sunt chemati in fata regelui Lois al XIII-lea si a sotiei sale, regina Ana. Richelieu il roaga pe rege sa-i execute pe cei patru, dar fiind foarte impresionat de curajul lor, atat el cat si regina, ii aplauda, spre furia lui Richelieu.

Actorii din acest film gratis online:

 • Logan Lerman – D’Artagnan
 • Matthew Macfadyen – Athos
 • Orlando Bloom – Duke of Buckingham
 • Ray Stevenson – Porthos
 • Christoph Waltz – Cardinal Richelieu
 • Luke Evans – Aramis
 • Milla Jovovich – Milady de Winter
Related Posts

The Three Musketeers 2011 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Three Musketeers 2011 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

 1. vic says:

  super super,nu-l ppierdeti vizionatil cit mai repede pina nu dispare ca celelante filme bune 10 cu felicitari

 2. Jairo says:

  inainte de a intelege mesjaul filmului trebuie sa cititi o groaza de carti, in care se fac referiri la oamenii dragon, la oamenii rosii si la restul de rase umane. trebuie sa intelegeti istoria acestui pamant, ma refer la intamplari de dinaintea potopului, cand rasa umana a fost creata de fiintele dragon(reptiliene) care au dominat la un moment dat terra. nu va certati pentru acest film, deschideti carti vechi, cititi si intelegeti lupta pentru dominarea acestui pamant. s-ar putea ca in curand sa ne intalnim nas in nas cu fiintele dragon.

Nume: 

Email: