The Time Machine Online

The Time Machine Online Subtitrat

The Time Machine online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Time Machine online subtitrat este un science fiction gratis, bazat in mare parte pe romanul cu acelasi nume a unui scriitor cunoscut. In anul 1899, doctorul Alexander Hartdegen este un tanar inventator cale preda la universitatea Columbia din New York. Spre deosebire de prietenul sau conservator David Philby, Alexander ar sta mai bine sa lucreze in cercetare decat sa lucreze pentru lumea afacerilor. Dupa ce iubita lui Emma este ucisa de catre un hot, el isi dedica timpul sa construiasca o masina a timpului (machine), pentru a o salva. Cand masina este gata, acesta calatoreste inapoi in 1899 pentru a preveni moartea fetei, doar ca s-o vada ucisa in alte circumstante.
The Time Machine online subtitrat gratis in limba romana este un film care merita sa fie urmarit, fiind foarte interesant si captivant.

Alexander merge in anul 2030 pentru a afla daca viata lui Emma poate fi salvata. La libraria publica din New York, un bibliotecar holografic pe nume Vox 114 insista ca calatoria in timp este imposibila, asa ca Alexander contina sa mearga tot mai departe pana in 2037, cand distrugerea accidentala a lunii au facut ca Pamantul sa devina de nelocuit. Cand acesta restarteaza masina timpul, acesta este lasat inconstient si calatoreste pana in anul 802,701, cand se trezeste si opreste masina. La acest punct in timp numit Machine, rasa umana este una primitiva. Cativa supravietuitori, numiti Eloi, traiesc pe marginea unor stanci, a ceea ce a fost odata Manhattan. Sa vedem ce se mai petrece in The Time Machine online subtitrat unde Alexander este ingrijit de catre o femeie pe nume Mara, una dintre putinele femei care vorbesc Engleza.

Intr-o zi ei sunt atacati de catre niste monstri numiti Morloci care ii vaneaza pe oameni, fiind sursa lor de hrana, si Mara este rapita si tarata sub pamant. Pentru a o salva, Kalen ii duce pe Alexander la Vox 114, care inca functioneaza.

Dupa ce invata de la Vox, cum sa ii gaseasca pe Morloci, Alexander din The Time Machine intra sub pamant, dar este capturat si trimis in apropiere de Mara. Acolo el se intalneste cu o fiinta inteligenta pe nume Uber, care ii explica ca Morlocii sunt descendenti ai oamenilor care au stat sub pamant, dupa ce Luna s-a rupt in doua, in timp ce Eloii au evoluat la suprafata. Acesti Uberi din Time Machine sunt telepatici, si domnesc peste monstrii care se hranesc cu Eloi. Aceasta fiinta ii explica lui Alexander ca nu poate schimba soarta lui Emma, pentru ca moarte ei l-a facut sa se apuce de construirea masinariei.

Related Posts

The Time Machine Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Time Machine online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. mariachi says:

    Dacă ai chef de un film de acțiune, acest film
    este o buna alegere. Actorii nu strălucesc pt interpretare , dar
    scenariul este destul de încărcat cu faze de actiune care nu te vor plictisi.vizionare plăcută.

  2. ilie marius says:

    mi se pare extraordinar filmul,eu dau nota 10 cu plus…

Nume: 

Email: