The Tourist Online

The Tourist Online Subtitrat

The Tourist online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Dragoste, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Tourist online cu subtitrare in limba romana: Elise, rol in care joaca Angelina Jolie, trebuie sa se intalneasca cu o persoana importanta care se ascunde de politie si care ii da indicatii acesteia sa-i induca in eroare pe politisti. Intr-un tren cu destinatia Venetia, aceasta se aseaza langa un turist american pe nume Frank, rol in care joaca Johnny Depp, si care este un simplu profesor de matematica, facandu-i pe politisti sa creada ca el este omul pe care il cauta ei.

Filmul The Tourist Online Subtitrat in Romana

Cei doi petrec o noapte intr-un hotel de lux iar in ziua următoare, Frank se trezeşte si constata ca Elise a plecat. Doi barbatii brusc încearcă să pătrundă în camera lui, iar Frank scapă la limita, dar este capturat de poliţia italiană. Un detectiv frumos aude povestea Frank eu nu ştiu de ce aceste persoane sunt după el. Frank din filmul gratis The Tourist iese din închisoare şi spune că povestea verificările afară, şi că oamenii au fost după el din Belarus, care au dat un premiu pe capul lui şi care cred că Frank este altcineva. Detectiv, cu toate acestea, oferă apoi ghearele oamenilor proprii lui Frank, în scopul de a colecta banii promişi.

Elise apare brusc in salvarea lui Frank, fugind într-o barcă. Elise ii spunea lui Frank în cele din urmă că toate acestea se întâmplă pentru că s-au sărutat şi a făcut poliţia sa creada că a fost Alexander Pearce. Mai departe in The Tourist online subtitrat in romana, Frank Pearce află că au furat doua miliarde de la un gangster pe nume Shaw, şi a vrut de către guvernul britanic pentru evaziune fiscală. Surprins de ştiri, Frank spune că încă nu regreta sarutul Elise.

Related Posts

The Tourist Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Tourist online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: