The Tree of Life Online

The Tree of Life Online Subtitrat

The Tree of Life online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Tree of Life online subtitrat este o drama americana care se deschide cu un citat dintr-o carte. Dupa care, o misterioasa lumina care seamana cu o flacara, lumineaza intunericul. Doamna O’Brien, rol in care joaca Jessica Chastain, isi aminteste o lectie pe care a invatat-o, ca oameni trebuie a aleaga intre a urma o cale gratioasa sau pe ce a naturii. La mijlocul anilor 60, aceasta primeste o telegrama prin care este informata de moartea fiului ei, care a decedat la nouasprezece ani. Domnul Obrien este si el anuntat prin telefon in timp ce se afla la aeroport.

The Tree of Life gratis online cu subtitrare in limba romana

In anii 2000, fiul cel mare, Jack O’Brien traieste o viata moderna de arhitect. Intr-o zi acesta se cearta cu tatal sau, cu privire la moartea fratelui sau. Mai tarziu, dupa ce Jack vede un copac plantat in fata unei cladiri, aceasta incepe sa contempleze despre momentele din anii 50, din viata sa, in care era doar un pustan.

Universul este format, galaxia noastra si sistemul nostru solar. Voci pun diverse intrebari existentiale. Pe noul Pamant, abia format, erupi vulcani si incep sa se formeze primii microbi. Primele forme de viata marine ne sunt aratate, precum si plantele aparute, apoi dinozaurii. Dintr-un unghi de vedere, vedem cum un asteroid intra in coliziune cu Pamantul.

Intr-un cartier indepartat, in Texas, mai precis in Waco, traieste familia Briens. Tanarul cuplu se bucura de venirea pe lume a nou nascutului Jack, si mai tarziu, a celorlalti doi frati ai sai. Cand Jack ajunge la adolescenta, el are de aface cu un conflict interior. Domna Obrien este gentila, grijulie dar si autoritara, prezentandu-le lumea copiilor sai ca si un loc cu multe semne de intrebari. Domnul Obrien este strict, autoritar, si isi pierde cumpatul foarte usor, caci aceasta vrea sa-si pregateasca fii pentru lumea pe care el o vede corupta. Acesta se gandeste mereu la decizia sa de a deveni inginer, aleasa in schimbul caii de a deveni muzician. Acesta incearca sa-si puna brevetul pe diverse inventii.

Perceptiile lui Jack despre viata incep sa se schimbe dupa ce unul dintre prietenii sai moare inecandu-se la piscina, iar altul moare ars de fiu in casa sa. Acesta devine nervos pe tatal sau care tot se leaga de el.

Actorii din Filmul The Tree of Life:

  • Brad Pitt – Domnul O’Brien
  • Jessica Chastain – Doamna O’Brien
  • Sean Penn – Jack
  • Tye Sheridan – Steve
  • Hunter McCracken – tanarul Jack
  • Laramie Eppler – R.L.
  • Kari Matchett – fosta sotie a lui Jack
  • Joanna Going – sotia lui Jack
Related Posts

The Tree of Life Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Tree of Life online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: