The Ugly Truth Online

The Ugly Truth Online Subtitrat

The Ugly Truth online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Ugly Truth Online subtitrat in romana este un film al care actiuni se petrece in Sacramento; aici abby Richter produce stirile de dimineata iar din cauza ratingului programul este pe cale sa dispara. Pentru a re-invigora programul – seful ei il angajeaza pe Mike Chadway, un tip obisnuit care promoveaza o emisiune cu numele “The Ugly Truth” : acesta spune ca sexul este singurul care mentine o relatie; barbatii nu se pot schimba si acestia raspund doar la modul cum arata o femeie. Abby se simte ofensata de declaratiile lui Mike – aceasta are o lista despre cum ar trebui sa fie barbatul perfect – si se pare ca acesta traieste chiar la cativa pasi de ea – Colin – doctor de profesie. Mike se ofera sa o ajute in relatia cu Colin daca acesta va lucra cu el la spectacol – ea accepta intelegerea, ratingul explodeaza cu ajutorul lui Mike precum si interesul lui Colin fata de Abby.


Filmul The Ugly Truth Online cu subtitrare in limba romana este cu Gerard Butler.

Mike reuşeşte sa îmbunătăţeasca ratingul la spectacol, ajută aduce căsătorit mai aproape împreună, şi ghiduri cu succes pe Abby să fie exact ceea ce ar vrea Colin. Mike este invitat să apară pe Late Late Show cu Craig Ferguson şi este oferită şansa de a trece la o altă reţea. Abby este obligat să anuleze un weekend romantic, departe cu Colin, în timpul care le-au planificat să doarmă în cele din urmă, împreună, şi în loc să mergi cu Mike şi convinge-l să stea cu emisiunea de dimineaţă.

Dupa spectacol, se duc pentru băuturi şi dans, şi Mike din The Ugly Truth gratis cu subtitrare online, recunoaşte că nu vrea să se mute şi este fericit să rămână în Sacramento cu sora lui si nepotul. În lift, ei pasiune sărut şi aproape ajunge la punctul de sex intens, dar se lasă timp de camerele lor separată atunci când uşile deschise. Mike, care se ocupă de conflictul său interior de intensitatea sentimentelor sale pentru Abby, invită camera ei doar pentru a găsi Colin a arătat până la o surpriză. El o lasă pe Abby să fie cu Colin. Abby este supărat şi, în curând îşi dă seama Colin îi place doar femeia a fost ea pretinde a fi, nu reale ei, şi ea se desparte de el.

Related Posts

The Ugly Truth Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Ugly Truth online subtitrat sau semnaleaza o problema!

13 Comentarii la acest film

 1. renate says:

  f.frumos,uitativa ca merita

 2. claudia says:

  E SUPERRRRRRRRRRR

 3. LOREDANA says:

  NU LAM VAZUT INCA!

 4. julia says:

  super tare film
  mas uita ink odata la el

 5. julia says:

  super tare film
  mas uita ink odata la el

 6. Dessyrre says:

  Super tare filmu … prea true :X::D

 7. Daniela says:

  SUPER TARE FILMUl. Merita vizionat!!! :D

 8. 2ni says:

  O comedie foarte tare. Razi de mori. Si avem multe de invatat!

 9. Mara says:

  M-am prapadit de ras!=))

 10. madalina says:

  misto filmu merita vazut …:)

 11. andreea says:

  chiar mi-a placut acest film frumos

 12. nicolle says:

  nu m-a inebunit

 13. Bitza GL ! says:

  E SUPER TARE !!!

Nume: 

Email: