The Vow Online

The Vow Online Subtitrat

The Vow online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Vow online subtitrat gratis in romana este un film romantic lansat in 2012. Filmul a fost regizat de catre Michael Sucsy, iar in rolurile principale joaca cel mai bine cotat actor – Channing Tatum. Pe langa el mai joaca si Rachel McAdams, Scott Speedman, Sam Neill si Jessica Lange. Filmul este bazat pe povestea reala a cuplului Kim si Krickitt Carpenter.

Filmul The Vow 2012 online cu subtitrare in romana

Cum am precizat mai sus, filmul “Juramantul” este bazat pe relatia dintre Kim si Krickitt Carpenter, un cuplu din Farmington, New Mexico, care au scris o carte despre mariajul los. La 10 saptamani dupa nunta lor, care a avut loc pe 18 Septembrie 1993, acestia au fost implicat intr-un accident de masina, in urma caruia Krickitt a suferita o trauma cerebrala, care i-a sters o parte din memorie, inclusiv memoriile ei romantice cu Kim, precum si despre mariajul acesteia cu el. Mai departe in The Vow online subtitrat in romana Kim a avut de trecut peste niste momente. Insa, chiar dacaca nevasta lui l-a privit ca pe un strain dupa accident, barbatul a luptat din rasputeri pentru salva iubirea lor.

Un scurt rezumat al fimului The Vow online gratis in romana: Paige Colling si sotul ei Leo ies dintr-un cinematograf. In drumul lor spre casa, se opresc la semafor, iar Paige isi scoate centura pentru a-l saruta pe Leo. Chiar in acel moment, un camion se izbeste de spatele masinii lor, iar Vow gratis online zboara prin parbriz. Cei doi sunt trimisi in sala de urgente, iar fimul se intrerupe, aratandu-ne momentele in care Paige si Leo au inceput sa se cunoasca. Apar scenele in care acesta incepe sa o curteze pe Paige, si cum isi traiau viata de oameni proaspat casatoriti.

Cand Paige isi recapata constiinta, ea crede ca Leo este doctorul care a venit sa o vada, caci si-a pierdut toata memoria din acesti ultimi ani. Cand parintii ei, Rita si Bill Thornton, afla de accident si vin in vizita, se intalnesc si prima data cu Leo. Paige din filmul The Vow online subtitrat in romana nu intelege de ce a renuntat la facultatea de drept, de ce a rupt logodna cu fostul ei iubit, Jeremy, si de ce nu a mai pastrat legatura cu parintii sau cu prietenii. Parintii acesteia insista ca Paige sa mearga acasa cu ei, si fata este de acord. Sa vedem ce face Kim mai departe, pentru a-si castiga din nou nevasta.

Related Posts

The Vow Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Vow online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: