The Wolverine Online

The Wolverine Online Subtitrat

The Wolverine online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Wolverine online subtitrat in romana este un film de actiune cu super-eroi creat de catre cei de la Marvel care a aparut la jumatatea anului 2013 si care ne prezinta un eveniment din viata faimosului personaj din X-Men.

Logan calatoreste in Japonia iar aici gaseste o tara moderna si o cunostiinta misterioasa din trecutul sau. Wolverine se trezeste intr-o lume necunoscuta si trebuie sa faca fata unei provocari pe viata si pe moarte, care il va schimba toata viata. Acesta se trezeste vulnerabil pentru prima data si este impins catre limitele puterilor sale fizice cat si psihice, caci acesta nu ajunge sa se confrunte doar cu un samurai de otel dar si cu propria imortalitate.
Filmul The Wolverine online cu subtitrare in limba romana va aparea in curand, dar pana atunci va invit sa va uitati la trailer

Cam atat am putut afla pana acum. Pana cand va aparea acest film online subtitrat in romana, va invit sa aflam mai multe despre personaje:

Logan sau Wolverine este un mutant, membru al oamenilor X. Se pare ca Wolverine este nemuritor, iar cei pe care ii iubeste sunt morti. Intreaga sa viata este plina de singurate si durere.

Shingen Yashida este personajul negativ din film, si principalul inamic a lui Wolverine online subtitrat. Acesta este capul organizatiei Yakuza.

Mariko Yashida este fiica lui Shingen, dar se pare ca aceasta il iubeste pe The Wolverine online subtitrat in romana, in ciuda indatoririlor si obligatiilor care le are fata de tatal sau. Logan este angajat pentru a o proteja pe Mariko, cand viata acesteia ajunge sa fie o tinta intr-un razboi dintre fortele de ordine si clanurile mafiote.

Yukio este unul din cei mai buni asasini din clanul lui Shingen.

Related Posts

The Wolverine Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Wolverine online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. geo says:

    foarte tare

Nume: 

Email: