Thor 1 Online

Thor 1 Online Subtitrat

Thor 1 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Thor 1 online subtitrat hd in romana – Razboinicul Thor este izgonit de catre tatal sau Odin din taramul lor fantastic Asgard din cauza ca este foarte arogant si se joaca cu focul. Acesta este trimis pe Pamant, fara puteri, pentru a trai printre oameni. Acesta se indragosteste de omul de stiinta Jane Foster, care il invata pe Thor acele lectiile de care el avea nevoie, iar noua sa putere ii vine in ajutor cand forte ale raului din tinutul sau sunt trimise pe Pamant.

Filmul Thor 1 online subtitrat in romana este produs de catre studioul Marvel si este plin de actiune.

În anul 965, Odin, regele din Asgard, duce un război crunt împotriva gigantilor de gheata din tinutul Jotunheim şi impotriva liderului lor Laufey, pentru a-i impiedica sa cucereasca cele Nouă Tărâmuri, incepand cu Pamantul. Războinicii Asgardian ii infrang pe Frost Giants şi pun mana pe sursa puterii lor.

In prezent, fiul lui Odin – Thor 1 online cu subtitrare gratis se pregăteşte să urce la tronul lui Asgard, dar este întrerupt atunci când un grup de giganti ai ghetii incearca sa fure ce le apartine. Împotriva ordinelor lui Odin, Thor calatoreste la Jotunheim să se confrunte cu Laufey, însoţit de fratele Loki său, Sif un prieten din copilarie şi Warriors Trei; Volstagg, Fandral şi Hogun . Urmează o lupta crancena in Thor 1 online subtitrat hd, până cand Odin intervine pentru a salva Asgardians, distrugerea armistiţiu fragil între cele două rase. Pentru aroganţa lui Thor, Odin benzi fiul său a puterii Sale dumnezeieşti şi exilaţii-l pe Pamant ca un muritor, însoţit de Mjolnir ciocanul – sursa puterii sale, acum protejat de o incantare pentru a permite numai vrednic să-l mânuiască. Urmeaza sa apara Thor 2 online subtitrat in romana…

Related Posts

Thor 1 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Thor 1 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. sorin says:

    Interesant,captivant, te tine curios pana la sfarsit.Plus ca e o adaptare moderna si poate nu total fantezista a legendei lui Thor.Poate fi o explicatie a credintei stramosilor nostrii.

Nume: 

Email: