Thor 2 The Dark World Online

Thor 2 The Dark World Online Subtitrat

Thor 2 The Dark World online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Thor 2 online The Dark World subtitrat in limba romana este un film de fantezie si aventura cu zeul tunetului, unul din faimoasele personaje Marvel. Cand Jane Foster devine tinta celor din lumea intunecata numita Svartalfheim, Thor ia misiunea de a o proteja pe fata cu toate costurile.

Filmul Thor 2 The Dark World online cu subtitrare in romana este un film de actiune produs de catre Marvel si il are ca erou pe zeul tunetului.

La scurt timp dupa evenimentele din filmul gratis Avengers, Thos se lupta pentru a salva cele noua taramuri de catre un dusman misterios, mai batran decat universul. O rasa primitiva condusa de catre Malekith, care este in cautarea razbunarii, intentioneaza sa aduca intunericul in tot universul. Confruntat de catre un inamic pe care nici Odin, nici Asgard nu ii poate face fata, Thor trebuie sa se reuneasca cu Jane si sa plece intr-o calatorie in urma caruia ar putea fi fortat sa faca sacrificiul suprem.

Actorii din filmul The Dark World online subtitrat in romana sunt:
Chris Hemsworth joaca rolul lui Thor 2; el este printul coroanei din Asgard si este zeitatea tunetului
Natalie Portman ia rolul lui Jane Foster – un astrofizician de care Thor este indragostit. Dupa ce este infectata cu o energie misterioasa, Thor o aduce in Asgard.

Tom Hiddleston – Loki – fiul adoptiv a lui Odin, deci fratele vitreg a lui Thor 2 online. El ajunge sa fie intemnitat dupa ce a incercat sa subjuge Pamantul, in urma unei aliante pe care a facut-o cu elfii negri.

Related Posts

Thor 2 The Dark World Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Thor 2 The Dark World online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. dan says:

    subtitrajul e cand normal ca marime a literelor cand trebe sa te uiti cu lupa…..?!?!

Nume: 

Email: