Total Recall Online

Total Recall Online Subtitrat

Total Recall online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Total Recall online subtitrat din anul 1990 este un science-fiction american de actiune. In anul 2084, Quaid Douglas este un simplu muncitor pe Pamant si are un mariaj fericit impreuna cu Lori. Viata lui Quaid este ingreunata de niste cosmaruri pe care le are frecvent ce au legatura cu planeta Marte si cu o femeie misterioasa. Quaid este obsedat de ideea de a pleca pe Marte, dar sotia lui insista ca viata lor pe Pamant este perfecta. Total Recall este un film science fiction foarte apreciat, iar pentru vremea sa, efectele si decorul sunt impresionante.

Pamantul este impartit in sectorul nordic care duce un razboi cu cel sudic. Sectorul din Nord a colonizat planeta Marte, si acolo, principala ocupatie este extragerea unui mineral numit turbinium, care este crucial in razboi. Controlul total al Pamantului asupra planetei Recall este amenintat de catre un grup de insurgenti condusi de un om misterios pe nume Kuato, care doreste independenta. Mai mult, guvernatorul de pe Marte, Vilos Cogaagen a inchis o mina mare de unde se extragea turbinium din motive necunoscute, si zvonuri precum acolo s-ar fi gasit ruinele unei civilizatii extraterestre a aparut.

Filmul Total Recall online subtitrat in limba romana este un film cu Arnorld

Avand fantezii despre Marte, Quaid se duce in vizita la compania Rekall. Aceasta compania este specializata pe implantarea de amintiri a unor vacante virtuale. In ciuda sfatului unuia dintre colegii sai de munca Harry, care sustine ca un prieten de-al sau era sa moara din cauza celor de la Recall, Quaid opteaza pentru o aventura catre Marte, la care mai adauga si optiunea de a fi un agent secret care a descoperit tehnologie extraterestra. Cand Quaid este sedat si pus la masina de implantat, tehnicienii descopera ca acesta a mai fost suspus unei stergeri de memorie. Filmul prezentat mai sus este versiunea din 1990 a lui Total Recall online subtitrat in romana, dar va aparea in curand si o alta versiunea – 2012. Quaid se trezeste dezorientat, sustinand ca tehnicienii de la Recall i-au stricat acoperirea si ii ataca pe acestia in timp ce incerca sa scape, dar acestia reusesc sa-l prinda si sa-l sedeze din nou, stergandu-i memoria ca a fost la Rekall, dupa care il trimit acasa.

Quaid se trezeste intr-un taxi, aproape de locuinta sa, si nu isi aminteste cum a ajuns acolo. In drumul sau spre casa, in filmul Total Recall online, acesta este atacat de fostii sai colegi de munca, condusi de catre Harry, care ii spune ca nu ar fi trebuit sa se duca la Recall, si incep sa se bata. Acesta ajunge acasa si incearca sa-i explice sotiei sale, Lori, ce s-a intamplat, dar se pare ca si aceasta incearca sa-l ucida.

Mai departe in Total Recall online subtitrat in romana din 1990, Quaid o prinde pe femeie si sub amenintarea armei, aceasta ii spune adevarul, cum ca ea nu este sotia lui si ca relatia lor se bazeaza doar pe amintiri implantate de catre agentie, si ca identitatea sa a fost stearsa. Quaid o ia la fuga, caci oameni de la Agentie, condusi de catre sotul adevarat a lui Lori, Richter, incearca sa-l prinda. Richter primeste ordine sa-l prinda pe Quaid in viata.

Related Posts

Total Recall Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Total Recall online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: