Tres Metros Sobre El Cielo Online

Tres Metros Sobre El Cielo Online Subtitrat

Tres Metros Sobre El Cielo online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Hugo este personajul principal din filmul spaniol Tres metros sobre el cielo online subtitrat in romana. Inceputul ne prezinta gandurile acestuia inainte de inceperea unui proces in care el este acuzat pentru vatamarea iubitului mamei sale.

Lasat liber cu o amenda de cateva mii de euro si cu un avertisment, el iese din sala de judecata, schimbadu-si haina de costum cu o geaca de piele si se duce inspre Triumph. El o vede pe Babi Alcazar pentru prima data intr-o intersectie destul de aglomerata din filmul gratis Tres Metros Sobre El Cielo online cu subtitrare in limba romana. Fata era in drum spre scoala si Hugo este imediat atras de catre ea. El ajunge pana la ea la masina si ii prinde mana. Babi, socata – reuseste sa ii arata degetul inainte de a pleca.

Hugo duce o viata de rebel si de cele mai multe ori face curse ilegale si este prinde cei mai buni motociclisti. Dupa ce il intrece pe Chino, un rival de-al sau intr-o cursa destul de aprinsa, Hugo si prietenii sai se decid sa strice o petrecere a unor pustani bogati. Din fericire, el o vede pe Babi din nou, si cand se apropie de ea primeste un milk shake direct in fata. Motociclistii incep sa strice petrecerea si se iau la bataie cu ceilalti, iar Hugo o prinde pe Babi si sare cu ea in piscina.

Related Posts

Tres Metros Sobre El Cielo Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Tres Metros Sobre El Cielo online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: