Twelve Online

Twelve Online Subtitrat

Twelve online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Twelve online subtitrat in romana este unul din filmele care se incadreaza in categoria Crima. Filmul se deschide intr-o vara, iar White Mike, care a fost odata un adolescent fara grija zilei de maine, se lupta acum sa-si castige o paine. Mama sa a murit din cauza unui cancer la san, mai bine de un an de zile, si pe tratamentul ei s-au cheltuit o groaza de bani, pe langa durerea ce a cauzat-o lui Mike.

Filmul gratis in romana Twelve online subtitrat are doar 110 minute, si eu unul, nu l-am vazut. Asteptam niste comentarii de la voi in legatura cu acest film.

Unul dintre prietenii sai, Molly Norton, o fata draguta din partea mai saraca a orasului, nu stie ca acesta face afaceri cu droguri. Cel care il aprovizioneaza este Lionel, si acesta lucreaza si cu varul lui Mike – Charlie. Intr-o seara Charlie incearca sa-l pacaleasca pe Lionel, deoarece nu are bani sa plateasca pentru marfa. Lionel indreapta arma catre Charlie, si il impusca de la mica distanta, inainte ca sa o gaseasca si sa o execute pe Nana care din intaplare vazuse aceasta crima din Twelve online subtitrat, o fata inocenta care se intorcea acasa de la un meci de bachet. Mike si prietenul cel mai bune a lui Charlie – Hunter, un alt locuitor in partea bogata a orasului, sunt luati pe sus de politie si suspectati pentru crima.

El vizitează în mod regulat Harlem, pentru că el ii urăște pe olegii săi de clasă din inalta societate. Mai multi dintre alți rezidenți tineri, sunt introdusi la o petrecere, în calitate de clienți ai lui White Mike, inclusiv Tobias, un model masculin, și multi altii. Petrecerea din Twelve subtitrat are loc la casa lui Yvette Vasquez & Kenton Chris, un tocilar fără speranță, dar gazda a petrecerii, care a organizat-o, în scopul de a-si spori popularitatea. La petrecere, Sara, prietenul lui Jessica Brayson încearcă Doisprezece pentru prima dată, ceea ce duce la o dependenta, de-a lungul filmului. În timpul petrecerii din Twelve online, fratele mai mare al lui Chris, Claude, un colector de sociopat și armă, se întoarce acasă după o rupere de dezintoxicare, spre disperarea mamei sale. Ea își dă seama că este acolo în timp ce Chris este in videoconferințe cu ea, și amenință ca suna la poliție. Chris încearcă să medieze aceasta situatie și ii solicită să vorbească cu Claude. Ea spune că va vorbi cu el.

Ziua de naștere a lui Sara se apropie in Twelve, chiar înainte de sfârșitul vacanței de primăvară, și ea il manipulează cu ușurință pe Chris sa organizeze o petrece pentru ea, sugerând că ea îl va compensa cu sexul – ceva ce ea nu are nici o intenție de a face. Ea și prietenele ei Shelly și Gabby petrec următoarele câteva zile, invitând pe toata lumea, în scopul de a face ziua de naștere a lui Sara faimoasa.

Related Posts

Twelve Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Twelve online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: