Twilight Breaking Dawn Online

Twilight Breaking Dawn Online Subtitrat

close

Twilight Breaking Dawn Online Subtitrat are doua parti. Aceasta noua parte din serie incepe cu Bella Swan care isi face planuri pentru nunta impreuna cu familia Cullen. Inainte de nunta, Edward ii spune lui Bella ca acesta nu este un sfant si ca in trecut a ucis oameni, dar cu toate acestea cei doi merg [...]

Twilight Breaking Dawn Online Subtitrat are doua parti. Aceasta noua parte din serie incepe cu Bella Swan care isi face planuri pentru nunta impreuna cu familia Cullen. Inainte de nunta, Edward ii spune lui Bella ca acesta nu este un sfant si ca in trecut a ucis oameni, dar cu toate acestea cei doi merg mai departe cu taina casatoriei. Inainte de a se consuma aceasta nunta, Jacob Black ii face o vizita fetei, iar aceasta recunoaste ca are in plan sa fie transformata in vampir in timp ce-si va petrece luna de miere. Jacob devine agitat si nervos la aflarea acestei vesti, si fuge in padure.

Urmarest gratis filmul Twilight Breaking Dawn online subtitrat in limba romana

In fine, mai departe, acest cuplu se duce pe o insula din Brazilia pentru a-si petrece luna de miere. Desi au ezitat amandoi la inceput, Edward intretine relatii sexuale cu Bella pentru prima data. Dupa acest fericit eveniment, Edward realizeaza mai departe in acest film online subtitrat ca a bruscat-o pe Bella si a lovit-o in mai multe parti ale corpului. Dupa doua saptamani in Twilight, petrecute pe aceste meleaguri magice, Bella descopera ca este insarcinata cu un bebe care se pare ca are o crestere accelerata. Dupa ce se consulta cu Carlisle, acestia se intorc la Forks. Bella refuza sa faca un avort.

Sam Uley, noul lider al lupilor, are in plan de a o ucide pe Bella impreuna cu copilul ei despre care se crede ca este un demon, asa ca Jacob pleaca din haita si se duce la Culleni pentru a o proteja pe fata. Actiune din Twilight Breaking Dawn se aglomereaza, iar varcolacului Jacob i se alatura Seth si Leah si impreuna formeaza o noua haita. Pe cand aceasta sarcina progresa, sanatatea lui Bella se deterioreaza sever. Ca o ultima speranta, aceasta incepe sa bea sange, lucru care se pare ca ii ofera satisfactie fetusului si pare ca isi recapata o parte din forte. La scurt timp, Bella incepe sa aibe niste dureri ingrozitoare, si ii da nastere copilului ei Renesmee. Se ajunge la un punct critic in Breaking Dawn, si pentru a-i salva viata, Edward ii injecteaza in inima venin prin care sa o transforme in vampir, dar nimic nu se intampla si se crede initial ca Bella a murit. Adus intr-o stare de nebunie temporara, Jacob incearca sa omoare bebelusul.

Cand varcolacii afla despre moartea lui Bella, acestia incep atacul asupra familiei Cullen pentru a incerca sa omoare acest bebe. Lupii din Twilight Breaking Dawn online sunt fortati sa se opreasca dupa ce Jacob a insemnat-o pe Renesmee, lucru, care dupa legea lor, inseamna ca aceasta este de neatins. Se pare ca ranile lui Bella incep sa se vindece de la sine in timp ce veninul ii cuprindea intregul corp.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Twilight 2 New Moon Online
Twilight 2 New Moon Online
Twilight Online
Twilight Online
The Twilight Saga Eclipse 2010 Online
The Twilight Saga Eclipse 2010 Online

5 Comentarii la acest film

 1. Mata says:

  Draga victoria,
  Te rog sa te documentezi, înainte sa comentezi!

 2. maria says:

  e LUNA NOUA, nu breaking dawn, ori nu mai stiu sa citesc eu

 3. raj says:

  sincronizarea nu este buna sunet imagine nu este buna

 4. Mata says:

  Subtitrare nu are . Limba e mai bine nu ar fi si filmul nu e cel bun

 5. VICTORIA says:

  depinde de gust

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: