Underworld 4 Online

Underworld 4 Online Subtitrat

Underworld 4 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie, Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Evenimentele din Underworld 4 online subtitrat in romana, film intitulat si Awakening, incep cu 6 luni dupa evenimentele din Underworld: Evolution. Oamenii au capturat-o pe Selene in timpul unei cruciade militare pentru a extermina Lycanii si Vampirii, dupa ce s-a aflat de existenta lor. In timpul luptei, vampirii au dus o lupta de guerila impotriva guvernului, dar oamenii i-au depasit numeric iar supravietuitorii s-au ascuns sub pamant. 12 ani mai tarziu, 95% din rasa vampirilor a disparut, si se crede ca lycani nu mai exista. Selene, este eliberata din starea de criogenie de catre un alt subiect si scapa amandoi din Antigen. Aceasta corporatie incearca sa faca un antidot pentru virusul care a creat vampirii si lycanii. Dupa ce scapa, Selene incepe sa aibe niste viziuni stranii, despre care crede ca au legatura cu iubitul ei, vampirul-lycan Michael Corvin.

Filmul Underword 4 online 2012 cu subtitrare in romana este un film cu vampiri si varcolaci

Viziunile o conduc intr-o cladire unde il intalneste pe David. In timp ce discuta cu David, Selene are o alta viziune. Urmarind acea viziune, Selene descopera o tanara fetita. Se afla mai tarziu ca Eve este fiica lui Selene si a lui Michael. David, vazand ca Eve a fost ranita de varcolaci si ca rana nu se vindeca le duce pe cele doua la ascunzatoarea lui. Tatal lui David din Underworld 4 online subtitrat, Thomas, nu le agreaza prezenta, deoarece o invinuieste pe Selena ca a provocat acel razboi care a dus aproape la extinctia rasei lor. Acesta ii spune ca Michael a murit acum 12 ani.

Doctorul Lane Jacob, directorul Antigen-ului, este un varcolac, si el si fiul sau Quint. Acel antitod la care se lucra pana acum are defapt alte proprietati – acelea de a-i face imuni pe varcolaci la argint. Pentru ca medicamentul sa fie complet, doctorul are nevoie de codul genetic a lui Eve, asa ca Lane il trimite pe Quint impreuna cu alti varcolaci sa o captureze.

Actori din filmul de actiune Underworld 4 online subtitrat

  • Kate Beckinsale – Selene
  • Sandrine Holt – Lida
  • India Eisley – fiica lui Selene si Michael
  • Theo James – David, vampir; fiul lui Thomas
  • Michael Ealy – Detectivul Sebastian
  • Charles Dance – Thomas, un vampir batran; tatal lui David
Related Posts

Underworld 4 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Underworld 4 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: