Undisputed 2 Online

Undisputed 2 Online Subtitrat

Undisputed 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Undisputed 2 online subtitrat gratis in limba romana este un film de actiune, iar de data aceasta, George Chambers, aflat intr-o vizita in Rusia la o serie de meciuri de box, ii este inscenat cum ca ar fi fost in posesie de droguri si este trimis la inchisoare.

Acolo el descopera ca au loc o serie de meciuri ilegale de lupte, dominate in principal de catre Yuri Boyka. Cei din spatele acestor jocuri din Undisputed sunt oficialii inchisoare, care se folosesc de meciuri pentru a face mari profituri de pe urma pariurilor, dar de cele mai multe ori in detrimentul luptatorilor.

Filmul Undisputed 2 online cu subtitrare in romana este foarte apreciat de iubitorii boxului si a luptelor in general.

Odata ajuns inauntru, atat seful inchisorii cat si oamenii acestuia il sfatuiesc pe Chambers sa intre in ring si sa se lupte cu Yuri, caci va iesi mult mai repede. La inceput refuza, dar dupa ce se confrunta in Undisputed online in romana cu brutalitatea gardienilor si cu ororile pe care le vede in aceasta inchisoare, el accepta in cele din urma.

Chambers este salvat in multe situatii de catre un detinut fara picioare pe nume Crot. Cu sprijinul acestuia, luptatorul nostru se antreneaza din greu pentru meci. Desi are un palmares impresionant, Yuri din filmul de actiune Undisputed 2 online subtitrat in romana i-ar putea crea mari problema, asa ca Boyka il ajuta sa invete o serie de miscari mortale. Inainte de beci, un prieten de-ai lui Boyka il forteaza pe colegul de celula a lui George sa ii puna acestuia din urma un sedativ usor in apa, pentru a nu-l infrange pe Boyka.

In timpul meciului, Chambers este oarecum surprins in Undisputed de miscarile adversarului sau, dar reuseste sa-i tina piept in prima runda, pastrand putina distanta. In curand vor aparea si alte filme gratis online de actiune!

Related Posts

Undisputed 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Undisputed 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: