Unstoppable Online

Unstoppable Online Subtitrat

Unstoppable online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Unstoppable online subtitrat in romana este o drama despre un tren incarcat cu chimicale foarte toxice si care a scapat de sub control. Un inginer si un dirijor sunt pusi intr-o cursa contra-timp. Acestia urmaresc trenul intr-o locomotiva separata si incearca sa obtina controlul asupra luii inainte ca acesta sa deraieze intr-o curba, iar deseurile sa se imprastie; intamplare care ar putea decima un oras intreg.

Filmul Unstoppable online gratis cu subtitrare in limba romana este un film de suspans

Veteran Allegheny, și inginer de la caile ferate Virginia de Vest – Frank Barnes supraveghează co-lucrător, proaspăt angajat – dirijorul Will Colson, deoarece foloseste locomotive AWVR # 1206, pentru a rula un tren în afara unui oraș fictiv din Pennsylvania.

Între timp in filmul Unstoppable online subtitrat, lui Gilleece si Dewey le sunt adresate ordine prin dispecerat pentru a muta un tren de marfă de pe pista de curenta. Pentru a accelera aceasta excursie scurtă, Gilleece lasă furtunurile pentru frâne cu aer deconectate. Dewey părăsește cabina în mișcare, pentru a arunca o trecere feroviar nealiniate, dar nu este în măsură, să urce din nou pe Unstoppable, și sare, lasand accelerația trenului la putere maximă. Trenul fără pilot accelerează în jos linia principala spre Stanton. Dewey este obligat, să raporteze cele intamplate lui Fuller si șefului de manevră Connie Hooper. Connie le ordona lui Dewey, Gilleece, și plumb sudor Ned Oldham, sa intercepteaze trenul. Când le devansează, isi dau seama, că trenul nu mai poate fi controlat.

Related Posts

Unstoppable Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Unstoppable online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: