Upside Down Online

Upside Down Online Subtitrat

Upside Down online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Upside Down online subtitrat gratuit in romana este un film care incepe cu Adam care spune povestea planetei sale, unica fate de celelalte planete, fiindca este singura cu gravitate duala. Doua planete exista una langa cealalta, iar gravitatea planetelor au trei regului:

– toata materia este atrasa de gravitatea lumii din care vine
– greutatea unui obiect poate fi compensata cu materie din lumea opusa (materie inversa)
– daca materia dintr-o lume intre in contact cu materia din cealalta – dupa ceva timp va arde

Cele doua lumi sunt separate. In timp ce lumea de sus (Upside) este bogata si prospera, lumea de jos este saraca. Cei de sus cumpara combustibil ieftin si vinde electricitate in lumea de jos la preturi mai mari. Sa mergi sus sau sa ai contact cu cineva de Sus este interzis, iar pedeapsa este incarcerarea sau chiar moartea. Singura conexiune dintre cele doua lumi este prin compania TransWorld, care are o cladire impresionanta.

Filmul Upside Down online cu subtitrare in romana nu trebuie ratat!

Adam traieste la orfelinat in lumea de jos, fiindca si-a pierdut parintii in explozia de la rafinarie. Singura ruda pe care o mai are in viata este matusa sa pe care o viziteaza in fiecare saptamana. Matusa sa are o reteta secreta pentru clatite zburatoare si se pare ca foloseste polen de la albinele roz care il strang din ambele lumi. Reteta din filmul Upside Down a fost transmisa din generatie in generatie si acum va ajunge la Adam.

De mic copil, Adam a urcat in secret pe munte, care se apropie foarte tare de lumea de sus. Acolo el o intalneste pe Eden, o fata din lumea de Sus. Multi ani mai tarziu in filmul Upside Down online subtitrat, acestia ajung sa aiba o relatie. Acestia se intalneau pe munte si Adam folosea o sfoara pentru a o trage pe Eden in Down. Insa, mai tarziu in Upside Down subtitrat in romana, acestia sunt descoperiti si in timp ce Adam incerca sa o elibereze pe Eden inapoi in lumea ea, acesta este impuscat si o scapa.

Zece ani mai tarziu, Adam se pare ca ajunge sa lucreze la un produs anti-gravitatie, folosindu-se de reteta primita de la bunica lui.

Related Posts

Upside Down Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Upside Down online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: