V for Vendetta Online

V for Vendetta Online Subtitrat

V for Vendetta online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

V for Vendetta online subtitrat – O poveste futuristica care ne prezinta Marea Britanie ca un stat fascist. Un om care lupta pentru libertate cunoscut sub ethicata V utilizeaza tactici teroriste pentru a distruge aceasta societate opresiva. El salveaza o tanara femeie pe nume Evey Hammond din mana politiei, iar acesta devine aliata lui. V initiaza o revolutie cand pune mana pe liniile aeriene ale guvernului si cand isi cheama compatriotii pentru a sta impotriva tiraniei si a opresiei. In timp ce Evey dezvaluie adevarul despre misteriosul trecut al lui V, ea descopera si chestii legate de ea.

V for Vendetta online subtitrat este un film care m-a impresionat si asteptam mai multe comentarii si de la voi.

În anul 2020, lumea este afectata de situaţia de mediu si Statele Unite ale Americii au devenit balcanizate. Regatul Unit este condus de un guvern totalitar în cadrul partidului Norsefire fascist. Evey Hammond, o tânără care lucrează la reţeaua de stat britanic de televiziune, este salvata de la o tentativă de viol, comisa de membri ai poliţiei secrete, de către un Guy Fawkes-vigilante mascat cunoscut sub numele de “V”. El a conduce la un acoperiş pentru a viziona distrugerea lui de Old Bailey. Norsefire încearcă să explice incidentul ca o demolare controlată, susţinând clădirea nu mai era punct de vedere structural, dar V for Vendetta online gratis preia televiziunea de stat a difuzat în aceeaşi zi, expunerea minciuna. El îndeamnă oamenii din Marea Britanie să se ridice împotriva guvernului opresiv şi să respecte-l într-un an, la 5 noiembrie, în afara Palatul Parlamentului, pe care el promite să distrugă. Evey V ajută să scape, dar este scos în acest proces.

V aduce Evey până în vizuina lui, în cazul în care ea este a spus că ea trebuie să rămână în ascuns, până la 05 noiembrie în anul următor pentru siguranţa ei. Aflând că V este uciderea oficialilor guvernamentali, ea scapă de acasă de unul dintre superiorii ei, Gordon Deitrich. Deitrich are un show TV de comedie şi într-o noapte el satirises guvern. Home poliţiei secrete raid Deitrich lui, capturarea el şi aparent Evey. Ea este încarcerat şi torturat timp de zi pentru informaţii despre V for Vendetta. Ea descoperă Dietrich a mai târziu a fost executat pentru a avea o copie a Coranului. Ea găseşte consolare în notele aparent scrise de un alt deţinut, o actrita pe nume Valerie Page (Natasha Wightman), care a fost arestat pentru a fi o lesbiană. În cele din urmă, Evey se spune că ea va fi executată imediat, cu excepţia cazului în ea dezvăluie locaţia lui V. Un Evey epuizat, dar sfidătoare spune că mai degrabă ar muri, şi este eliberat. Evey descoperă că ea a fost în vizuina lui V for Vendetta online subtitrat in romana de-a lungul tuturor, şi că pedeapsa cu închisoarea ei a fost pus în scenă pentru ao elibera de temerile ei. Notele au fost reale, dar ele au fost transmise de către Valerie la Vendetta ani mai devreme, când a fost închis în mod similar. Deşi iniţial V Evey uraste pentru ce a făcut cu ea, isi da seama ca acum se simte mai puternic şi liber în spirit. Ea îl lasă cu o promisiune pentru a reveni înainte de 5 noiembrie.

Related Posts

V for Vendetta Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul V for Vendetta online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: