Vampire Academy 2014 Online

Vampire Academy 2014 Online Subtitrat

Vampire Academy 2014 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Comedie, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Probabil filmul Vampire Academy online subtitrat in romana din anul 2014 o sa faca foarte multe furori pe internet, in special in randul fetelor. Rose Hathaway este jumatate vampir, jumatate om si la momentul actual se antreneaza la scoala Sfantul Vladimir alaturi de multi alti monstri. Ca si in lumea oamenilor, sunt vampiri buni dar si vampiri rai.

Moroi este acel grup de vampiri care traiesc in pace printre oameni si consuma sange doar de la donatori, iar acestia au abilitatea de a controla unul din cele patru elemente: foc, apa, aer si pamant. Dupa cum v-ati dat seama pana acum Vapire Academy online subtitrat in romana este un film cu vampiri, din 2014.

Strigoi – sunt un alt grup de vampiri, carora le place sa ucida pentru a-si procura hrana. Rose si ceilalti dhampiri se antreneaza pentru a-i proteja pe Moroi, pe oameni si pentru a-i omori pe Strigoi. Alaturi de cea mai buna prietena a ei, printesa Vasilisa, ultima din familia ei, Rose trebuie sa fuga de la academie, pentru a o proteja pe Lissa de catre cei care doresc sa o ucida pe printesa sau sa o foloseasca in alte scopuri malefice.

Related Posts

Vampire Academy 2014 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Vampire Academy 2014 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: