Van Wilder Freshman Year 2009 Online

Van Wilder Freshman Year 2009 Online Subtitrat

Van Wilder Freshman Year 2009 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Van Wilder Freshman Year online 2009 (primul an de facultate) este o comedie foarte buna pe care am savurat-o pe toata durata filmului. Am ras pana la final si mi-a placut ca aratat unele din momentele serioase specifice vietii de student precum si momente salbatice. Filmul prezinta diferite forme de mass-media utilizate pentru a raspandi mesaje intre persoane diferite. Van Wilder 2009 foloseste fluturasi pentru a raspandi vestea despre anumite petreceri pe langa alte metode cum ar fi ziarul sau video conferintele.

Orice adolescent matur se va bucura de acest film si va dori sa se uite mai mult decat o singura data , filmul fiind recomandat chiar si celor mai in varsta, Van Wilder 2009 online find facut pentru a va distra.

Filmul Van Wilder Freshman Year Online cu subtitrare in limba romana

Van Wilder (Jonathan Bennett) a absolvit liceul. El ar trebui să meargă pe o excursie la Amsterdam cu tatal sau (Linden Ashby), dar tatăl său este ocupat cu munca, asa ca Van sfârşeşte prin a merge singur. Van de gând să se încheie până Coolidge, în urma traditia familiei. Familia lui are numele lor pe o clădire de acolo, Wilder Hall. Cu toate acestea, atunci când ajunge acolo, Coolidge nu mai este distractiv iubitoare scoala de timp tatăl său, dar o instituţie militară bazată pe conduse de Dean Reardon (Kurt Fuller). Reardon, un om care urăşte militar senior Wilder, vrea să facă viaţa Wilder tinerei mizerabil. El nu poate să-l vigoare afară pentru că tatăl lui este bogat şi are legături la şcoală, aşa că încearcă să facă viaţa lui Van un iad.

Van devine un cămin un dormitor intr-un dormitor două (de a descompune un perete). Colega lui este Farley (Nestor Aaron Absera), o cuplaje pretind a fi din Jamaica. baietii decide să arunce o petrecere în campus, care nu este permis, împreună cu sarut, droguri, bautura, sex, sau orice altceva care este “distractiv”. Singura persoana pentru a arăta până la partid este Yu Dum Fok (Jerry Shea).

Subtitrare Van Wilder in Romana
Nota 5/10 din 2000 de voturi
Actori :
Jonathan Bennett … Van Wilder
Kristin Cavallari … Kaitlin Hays
Jerry Shea … Yu Dum Fok
Nestor Aaron Absera … Farley

Related Posts

Van Wilder Freshman Year 2009 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Van Wilder Freshman Year 2009 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

7 Comentarii la acest film

 1. mihai says:

  misto

 2. Robert >:) says:

  mia placut in mod deosebit filmul povestea a fost frumoasa nu mai am cuvinte Nota 10!!!

 3. Robert >:) says:

  super fian filmul si foarte in timp cu ce se intampla in zilele noastre povestea super buna comedie nu am cuvinte NOTA 10!

 4. Denis says:

  Scrie Van Wilder 3 da e Van Wilder 1:)).

 5. Ariel says:

  Merită văzut.Lecție de viață pentru tineri.Mulțumesc.

 6. dan says:

  nu aveti ce pierde’ recomand merita vazut

 7. F.F. says:

  partea a2 a?????

Nume: 

Email: