Veronica Online

Veronica Online Subtitrat

Veronica online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Pentru Copii, Filme Romanesti si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Toata lumea isi aduce aminte te filmul romanesc Veronica online. Este o adevarata capodopera, pe care a vazut-o multe generatii de romani, incepand cu 1972, de la data lansarii. Este un muzical romanesc regizat de catre Elisabeta Bostan. Este unul dintre filmele romanesti cu care au crescut parintii nostri, si unul foarte apreciat pentru acele vremuri, chiar si international. Veronica este personajul nostru principal si este o fata simpatica care se afla la un camin de copii si care isi serbeaza ziua. Norocul face ca fata sa primeasca o vizita de la Zana cea Buna, care ii da cadou o traista vrajita. Aceasta traista indeplineste orice dorinta, dar fetita noastra, putin cam alintata, nu vrea sa imparta aceasta bucurie si cu ceilalti copii, si incearca sa fuga, iar pentru asta Zana Buna o pedepseste.

Filmul Intreg Veronica Online face parte din categoria Filme Romanesti pentru copii


Urmeaza o Serie de peripetii si aventuri, caci Veronica se porneste, cu parere de rau, in cautarea traistei. Fata intra intr-o lume de basm, si odata ce intra in padurea fermecata isi incepe calatoria de initiere. Aceasta invata ce este rautatea, minciunea, siretenia, dar invata si partea opusa – bunatatea, curajul si altruismul. Fata isi descopera adevaratul caracter si isi face multi prieteni, pe care incearca sa-i ajute.

Ca in orice basm, finalul este unul fericit, iar fata se intoarce acasa printre colegi mult mai generoasa si mai inteleapta.

Personaje / Actori

 • Lulu Mihăescu: Veronica personajul principal din acest film online romanesc
 • Dem Rădulescu: Motanul Dănilă
 • Margareta Pâslaru: învățătoarea / Zâna cea buna
 • Manuela Hărăbor: unul dintre copiii din orfelinat
 • Vasilica Tastaman: vulpea cea șireată
 • Angela Moldovan: Smaranda
 • George Mihăiță: Șoricelul Aurică
Related Posts

3 Comentarii la acest film

 1. Rodica says:

  Va rog traduceti filmul si in Engleza, sa/l vizioneze si nepotii nostri.
  As cumpara caseta
  multimesc

 2. serena says:

  superb film,fiica mea se uita cu placere la ei si de 5-6 ori pe saptamana,multumim

 3. violeta says:

  frumos film

Nume: 

Email: