Vineri 13 Online

Vineri 13 Online Subtitrat

Vineri 13 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Vineri 13 online subtitrat este un film de groaza care nu trebuie ratat de iubitorii acestui gen. Cu mult timp in urma, un tanar pe nume Jason a vazut cum mama sa a fost decapitata la propriu. Treizeci de ani mai tarziu, un grup de tineri se hotarasc sa-si petreaca vacanta la Lacul de Cristal. Amanda, Whitney, Rhichia si Mike ajung aici in speranta ca vor fuma iarba pe care au plantat-o in padure.

Mike si Whitney se hotarasc sa exploreze campusul abandonat de langa lac si in acest timp, Jason, care este acum adult, si care poarta un costum ciudat, incepe sa omoare pe toata lumea. Jason ajunge sa il ucida si pe Mike, dar Whitney reuseste sa scape de moarte caci se pare ca aceasta seamana cu mama lui.

Filmul Vineri 13 online subtitrat se numeste Friday the 13th in engleza!

Sase saptamani mai tarziu, Trent impreuna cu prietena sa Jenna si prietenii lor Chelsea, Chewie, Bree, Lawrence si Nolan ajung la vila lui Trent de pe malul lacului cu pricina. Grupul nu are habar despre evenimentele ce s-au intamplat cu putin timp in urma. Clay Miller din filmul Vineri 13 online ajunge in oras pentru a o cauta pe Whitney, sora lui. Clay isi face, in cele din urma in acest film online, loc inspre vila lui Trent, si aici sta de vorba cu Jenna care se hotaraste sa il ajute in cautarea lui. In timp ce acestia cautau indicii, Jason ii omoara pe Nolan si pe Chelsea.

Cei doi ajung vineri si reusesc sa-l surpinda din greseala pe Jason care cara un cadavru. Speriati, acestia se intorc inapoi pentru a-i avertiza si pe ceilalti. Jason isi face din nou aparitia si taie curentul din casa. Dupa ce ii omoara pe Lawrence si pe Chewie care s-au aventurat prin intuneric, criminalul se furiseaza in casa si il ucide pe Bree. Clay, Jenna si Trent reusesc sa fuga din casa, dar Trent este ucis cand ajunge la drumul principal.

O urmarire periculoasa are loc in Vineri 13 subtitrat in romana si Clay ajunge sa descopere barlogul lui Jason, unde o gaseste pe sora sa, legata cu lanturi de perete. Dupa ce o elibereaza cei trei gasesc o iesire, dar Jenna este ucisa chiar inainte de a iesi. Jason fuge apoi dupa Whitney si Clay, dar fata se foloseste de infatisarea ei pentru a-l distrage pe criminal, destul de mult timp incat sa-i infinga un pumnal in piept.

Related Posts

Vineri 13 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Vineri 13 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. bruneta says:

    de fapt sa intrerupt mereu

  2. brueta says:

    filmu ar fi fost bun daca nu sar fi intrerupt cand era mai important

Nume: 

Email: