Waterworld Online

Waterworld Online Subtitrat

Waterworld online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Waterworld online subtitrat in romana este un film online cu actiunea plasata intr-un viitor apocaliptic. In anul 2500 gheata polara s-a topid din cauza incalzirii globale si nivelul marii s-a marit cu sute de metri, acoperind orice bucatica de pamant. Populatia s-a dispersat pe tot globul in comunitati individuale si izolate, in mare parte pe insule artificiale sau pe nave.

Filmul Waterworld online cu subtitrare in romana sau altfel spus – Lumea Apelor:

A trecut asa de mult timp incat oamenii au uitat ca au fost odata continente iar acum se povestesc povesti despre un loc mistic numit uscat. Un aventurier, cunoscut sub numele Mariner, merge in lung si in lat pe mare intr-un trimaran. Acesta intra intr-un oras pentru a incerca sa faca negot cu pamant, care este foarte pretios. Acesta este intrebat cum l-a procurat, dar pastreaza secretul pentru el. Mai tarziu aflam in filmul Waterworld subtitrat in romana, ca el nu este om, ci un mutant care are branhii. Oamenii, avand frica de mutanti se hotaresc sa-l omoare, dar chiar atunci un grup de rebeli foarte renumiti iau cu asalt orasul.

Se pare ca acestia sunt in cautarea unei fete pe nume Enola, care se pare ca are o harta catre un loc unde ar putea fi uscat. Fata si protectoarea ei, Helen, planuiesc sa fuga impreuna cu Grefor, un inventator. Din pacate, Gregor se suie in inventia sa proprie, un balon cu aer cald, care pleaca doar cu el, iar fetele raman in urma. Acestea fug impreuna cu Mariner din filmul Waterworld, care este de acord sa le ia cu el pentru ca i-au salvat viata. Pe urmele lor se duce capitanul lui Exxon Valder si liderul gastii Smokers – un grup foarte bine echipat si cel care a asaltat orasul din Waterworld online subtitrat. Acesta vrea sa puna mana pe harta si sa ajung la uscat, iar acolo sa construiasca primul oras si sa conduca peste el.

Related Posts

Waterworld Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Waterworld online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: