We Were Soldiers Online

We Were Soldiers Online Subtitrat

We Were Soldiers online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Razboi si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

We Were Soldiers online subtitrat este un film american produs care dramatizeaza lupta de la Ia Drang din Noiembrie 1965. Filmul a fost regizat de catre Randall Wallace iar unul dintre actorii principali este Mel Gibson. O unitate franceza patruleaza prin Vietnam in anul 1954, in primul razboi indochinez. Unitatea este dintr-o data prinsa intr-o ambuscada de catre fortele vietnameze, care ii omoara pe ofiteri. Desi francezii omoara multi vietnamezi, unitatea este in curand depasita numeric. Nguyem Huu An ordona ca toti supravietuitorii sa fie executati pentru a-i descuraja pe francezi sa se mai bage in treburile lor.

Filmul de razboi We Were Soldiers online cu subtitrare in limba romana este o drama.

Unsprezece ani mai tarziu, Statele Unita intra in razboiul din Vietnam, iar locotenentul Hal Moore este descris ca fiind un om dedicat total in a-si antrena soldatii (soldiers) de sub comanda sa, care se pregatesc sa fie deportati in Vietnam. Acesta este alarmat deoarce a 7-a cavalerie a fost comandata de catre generalul George Custer in secolul al 19-lea si el impreuna cu oamenii lui au fost macelariti in batalia de la Little Bighorn. Moore este consternat deoarece Presedintele Lyndon Johnson a decretat ca razboiul va fi luptat cu fonduri putine, fara sa-l declare o urgenta nationala. Ca rezultat, Moore crede ca el va fi deprivat de cei mai experimentati si bine antrenati soldati.

Odata ajunsi in Vietnam, acesta afla ca baza Americana a fost atacata si ii este ordonat sa isi ia cei 400 de oamni si sa fuga dupa vietnamezi ca sa-i elimine, in ciuda faptului ca nimeni nu stie care este numarul trupelor inamice. Dupa ce aterizeaza in Valea Mortii, soldatii captureaza doi soldati de la care afla ca acestia au fost trimisi intr-un loc unde ii asteapta in jur de 4000 de inamici.

Odata ajungs in acea arie impreuna cu plutonul sau, locotenentul Henry Herrick vede o iscoada, si fuge dupa ei, ordonand si soldatilor sa-i urmareasca. Acestia sunt atrasi intr-o ambuscada, iar cativa oameni din pluton sunt ucisi, pentrue care si locotenentul Herrick si subordonatii sai. Cei ramasi in viata sunt incercuiti, fara o posibila retragere. Sergentul Savage isi asuma comanda. Acesta cheama artileria si foloseste intunericul pentru a nu-i lasa pe vietnamezi sa le spulbere mica pozitie defensiva. Intre timp, cu elicopterele care aduc constant unitati noi, locotenentul Moore reuseste sa securizeze punctele slabe inainte ca vietnamezii sa ia avantajul.

Numarul decedatilor din filmul We Were Soldiers online cu subtitrare in Vietnam ii taxeaza emotional pe cei din Fort Benning, Georgia, unde sotia locotenentului Moore, Julie, si cea a lui John Geoghegan, pe nume Barbara, isi asuma responsabilitatea de a le preda personal telegramele care informeaza familiile despre soldatii cazuti la datorie.

Related Posts

We Were Soldiers Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul We Were Soldiers online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. ioan chirila says:

    razboiul este o calamitate si nu aduce decat suferinta oamenilor.cred ca americanii nu aveau ce cauta in vietnam, dar aici sunt doar interesele unor belicosi fara scrupule.

  2. daniel stoian says:

    nu se poate vedea urmatoarea parte!

Nume: 

Email: