We’re the Millers Online

We’re the Millers Online Subtitrat

We’re the Millers online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

We’re the Millers online subtitrat in romana este un film de comedie ce are in prim plan un maestru al traficului de droguri, care dupa mai multi ani de activitate se decide sa creeze o familie falsa pentru a putea face o transport

David Clark este personajul principal din filmul Millers gratis online si ajunge sa fie furat de bani si de marfa, si in plus este lasat si cu datorii la cel ce il aproviziona. Seful sau il forteaza pe David sa faca contrabanda cu iarba la granita cu Mexico, pentru a-si acoperi datoria. Realizand ca un singur om ar fi prea suspect la vama, el angajeaza o striperita pe nume Rose, o fata care a fugit de acasa, si un virgin de 18 ani pentru a poza drept o familia – Millersii.

Filmul We’re the Millers online subtitrat in romana este o comedie cu Jennifer Anniston, fosta sotie a lui Brad Pitt.

Acestia intalnesc o familie adevarata la vama – Don, Edie si Melissa – care ii ajuta sa isi repare masina, ce se stricase din cauza incarcaturii foarte mari. David afla ca Don este defapt un agent de la departamentul de droguri, dupa ce ii gaseste arma si insigna intr-un compartiment.

A doua zi, cand familia Miller se duc la atelier pentru a-si ridica masina, dau de Chacon si de acolitii sai, care ii asteptau ca sa-i omoare. Acestia ii spun lui Chacon ca nu sunt o familie reala si ca nu stiau ca fura de la el. Lui Rose i se da sansa de a dovedi ca este o striperita. We’re the Millers online in romana reusesc sa scape, dar Kenny este muscat de o tarantula pe care au primit-o inainte de a se porni la drum. Kenny are o reactie alergica la venin si este dus la spital.

Familia Millers are parte de multe alte peripetii comice. Va rugam sa va uitati la traileri si sa ne spuneti o paere.

Related Posts

We’re the Millers Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul We’re the Millers online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: