What Women Want Online

What Women Want Online Subtitrat

What Women Want online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

What Women Want online subtitrat in romana este o comedie romantica care il are in rolul principal pe Mel Gibson. Acesta joaca in pielea lui Nick Marshall, un om de succes specializat in vanzari si un adevarat mascul alpha. Acestuia ii place sa seduca femei, iar printre acestea este si Lola, o fata care lucreaza intr-o cafenea pe care Mel o frecventeaza.

Dar, chiar daca acesta vedea in fata ochilor o promovare la servici, managerul sau, Dan din What Women Want, il informeaza ca a angajat un alt talent – a lui Darcy McGuire, pentru a spori si vanzarile catre femei. Pe langa asta, Nick s-a pricopsit si cu fata sa de 15 ani, care i-a fost lasata pentru doua saptamani, caci fost lui sotie Gigi a plecat in luna de miere cu noul ei sot. Alex este putin rusinata de Nick, si simte cum acesta este prea protectiv cand i-l prezinta pe iubitul ei.
Filmul What Women Want online subtitrat in limba romana.

In dorinta de a se afirma in fata lui Darcy si a lui Dan, Nick face niste prostioare. Dar acesta aluneca in baie si cade impreuna cu uscatorul direct in cada si se electrocuteaza. A doua zi, Nick se trezeste si pare sa auda gandurile menajerei sale, care ii face curatenie prin apartament.

In timp ce mergea prin parc, acesta intalneste numeroase femei, si realizeaza ca le poate auzi gandurile. Acest lucru nu poate fi decat imbucurator, mai ales cand vine vorba de colegele sale. Cand se duce la un fost terapist din What Women Want online cu subtitrare in limba romana, acesta realizeaza ca are un dar cu care poate face orice.

Nick asculta gandurile femeilor si le foloseste ideile ca si cum ar fi a lui, si pe langa asta incepe sa se imprieteneasca cu colegii sai. Incepe sa petreaca din ce in ce mai mult timp cu Darcy din Women, si incepe sa se simta atras de ea. Dar, cand incearca sa se apropie de fata sa, aceasta il respinge din cauza ca a neglijat-o atatia ani.

Va rugam sa ne scrieti comentarii despre filmul What Women Want online subtitrat in limba romana. Suntem curiosi cum vi s-a parut acest film!

Related Posts

What Women Want Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul What Women Want online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: