White House Down Online

White House Down Online Subtitrat

White House Down online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Actiune, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

White House Down online subtitrat in romana este un thriller de actiune facut de regizorul Roland Emmerich si filmul este facut dupa povestea scurta a lui Richard Matheson – Teroare la Casa Alba. Filmul va fi lansat pe 28 Iunie 2013 si in rolurile principale ii are pe actorii: Channing Tatum, Eva Longoria si Jamie Foxx.

Suntem siguri ca filmul White House Down online cu subtitrare in limba romana va avea un succes incredibil pe marele ecran. Va rugam sa va uitati la trailer si sa ne spune-ti parerea!

Sa aflam mai multe despre acest film cu subtitrare gratuita: Cand un grup de paramilitari condusi de catre Stenz ataca Casa Alba si reusesc sa puna mana pe controlul acestei cladiri, politistul John Cale, un om care nu a fost dorit de catre serviciile secrete, trebuie sa-l salveze pe Presedintele Statelor Unite – James Sawyer, dar in acest timp trebuie sa isi tina fiica, Emily, departe de pericole.

Filmul a aparut, iar noi vin cu noi informatii. John Cale este personajul principal in White House Down online subtitrat in romana. El este ofiter de politie si are grija de purtatorul de cuvant a Casei Albe – Eli Raphelson, dupa ce i-a salvat viata nepotului ei, in timpul unui tur prin Afganistan. Marea problema a lui Cale este fiica sa Emily, de care incearca sa se apropie mai mult, si care are convingeri politice puternice.

El doreste sa o impresioneze asa ca isi cauta o slujba la Serviciile Secrete, dar sperantele sale nu-l ajuta prea mult caci da peste un fost coleg la inteviu, Carol Finnerty, despre care nu are o parere buna. Dupa ce o minte pe fiica sa cu privire la interviul din filmul White House Down online subtirtat din 2013 , acestia doi fac un tur al Casei Albe. In acelasi timp, presedintele american propune un tratat de pace controversat care sa puna punct conflictelor din Est si sa aduca trupele inapoi acasa.

Related Posts

White House Down Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul White House Down online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. DANIELA E SILIKANY says:

    DA E F BUN. DAR VA ROG SA READUCETI ,TOATE FILMELE POSTATE CU MULTUMIRI

Nume: 

Email: