World War Z Online

World War Z Online Subtitrat

World War Z online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Actiune, Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

World War Z online cu subtitrare in limba romana este un film de actiune imbinat cu elemente horror, inspirat dupa cartea cu acelasi nume. Filmul subtitrat in romana il urmareste pe Brooks, care printr-o serie de interviuri, descrie istoria razboilui Z.

Desi originea pandemiei zombi este necunoscuta, povestea incepe in China. Aici un tanar este muscat de ceva si devine pacientul zero al pandemiei. Guvernul chinez din filmul World War Z online subtitrat, incearca mai apoi sa tina sub control aceasta infectie si impreuna cu Taiwanul activeaza o celula de criza. Insa, infectia se raspandeste si in celelalte tari prin piata neagra a organelor si prin refugiati, inainte ca rabia africana sa aduca acesta pandemie in antentia publicului larg. Filmul World War Z pare interesant, insa fantezia ajunge la cote maxime.

Infectia se raspandeste in World si Israelul este singura tara care ia in serios aceasta problema, inchizandu-si frontierele si declarand carantina. Iranul si Pakistanul se distrug una pe alta intr-un razboi nuclear. Din pacate Statele Unite, fiind sigura pe abilitatea ei de a rezolva aceasta problema, nu face multe lucruri.

Cand lumea isi da seama ca problema se ingroasa in filmul World War Z online subtitrat gratuit – incepe Marea Panica. Dupa caderea New York-ului, armata statelor unite se baricadeaza in Yonkers, New York, pentru a mari moralul americanilor. Armata foloseste tactici ale razboilui rece pe acesti zombi, care nu poti fi distrusi asa usor – nu au instincte de aparare si pot fi apropiti doar daca sunt impuscati in cap.

Related Posts

World War Z Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul World War Z online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

  1. munte says:

    filme horor

  2. Ty says:

    Pai este deja sfarsitul lui iunie! Unde e filmul? Macar sa anunte ca va fi disponibil curand, etc.

  3. Robert Filimon says:

    voi nu ati vazut ca apare filmul abia in iunie sau nu ati fost atenti.

Nume: 

Email: