Wrath of the Titans Online

Wrath of the Titans Online Subtitrat

Wrath of the Titans online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul Wrath of the Titans Online Subtitrat este continuarea filmului Clash of the Titans iar povestea ne duce cu 10 ani dupa ce Perseus a invins Krakenul. Zeus ii spune fiului sau Perseus, care este un semizeu, ca puterea zeilor este pe duca si ca zidurile inchisorii Tartaros din lumea de jos incep sa cada din cauza oamenilor care nu mai au incredere in divinitatei. Lumea va trebui sa se uneasca si sa combata aceasta amenintare, dar Perseus arata putin interes in aceasta problema si refuza sa se implice. Dupa aceasta intalnire Zeus calatoreste pana in Tartar unde se intalneste cu fratii sai Hades si Poseidon si cu fiul sau Ares. Acesta ii spune lui Hades ca sa trebuie sa uite trecutul si ca trebuie sa se uneasca pentru a reconstrui Tartarul, dar Hades ordona minionilor sai sa atace. Acestia il ranesc grav pe Poseidom si Ares il tradeaza pe Zeus si ii fura fulgerul.

Vizioneaza Wrath of the Titans online cu subtitrare in limba romana, un film de actiune intr-un timp al zeilor si spune-ti parerea!

Zidurile Tartarului cad, iar monstri sunt dezlantuiti in lume. Unul dintre acesi monstri, o chimera, ataca satul lui Perseus, si dupa ce isi scoate de la naftalina sabia si armura, eroul nostru se lupta cu monstrul, omorandu-l. Apoi il duce pe Helius la the Mount of Idols, pentru a putea vorbi cu Wrath Zeus, dar dau de Poseidon care e pe moarte. Acesta il informeaza pe Perseus ca Hades si Ares il tin pe tatal lor prizonier si ii spune sa se intalneasca cu alt semizeu, Agenor pentru a-l gasi pe Hephaestus, care stie drumul catre Tartar. Poseidon ii da lui Perseu tridentul sau inainte de moarte.

Cu ajutorul lui Pegas, Perseus ajunge in zbor la armata Andromedei, care l-a intemnitat pe Agenor pentru ca a furat bijuteriile coroanei, dar Perseu il elibereaza si impreuna cu Andromeda si cu un grup de soldati pleaca in cautarea lui Hephaestus. Agenor le explica ca Hepahestus a creat cele trei arme pe care Hades, Zeus si Poseidon le aveau si ca impreuna format sulita lui Triam.

Actorii din filmul de fantezie Wrath of the Titans online subtitrat

  • Sam Worthington – Perseus, semizeu, fiul lui zeus
  • Rosamund Pike – Andromeda, printesa a carei viata a fost salvata de Perseus
  • Bill Nighy – Hephaestus
  • Édgar Ramírez – Ares, zeul razboiului
  • Toby Kebbell – Agenor, fiul lui Poseidon
  • Danny Huston – Poseidon, zeul marilor si oceanelor
  • Ralph Fiennes – Hades, zeul lumii de jos
  • Liam Neeson – Zeus, conducatorul zeilor
Related Posts

Wrath of the Titans Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Wrath of the Titans online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: