X-Men 2 Online

X-Men 2 Online Subtitrat

X-Men 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

X-men 2 online subtitrat in limba romana – Mai multe luni au trecut de cand echipa oamenilor X l-au infrant pe Magneto si l-au intemnitat intr-o camera din plastic. Intr-o zi, un mutant pe numele NightCrawler se infiltreaza in Casa Alba si incearca sa-l asasineze pe presedinte, dezlantuind astfel o serie de masuri pe care guverul la ia impotriva mutantilor. Intre timp, Logas incearca sa-si descopere trecutul. Mistique planuieste sa-si scape liderul din inchisoare. Scoala Profesorului X este atacata de fortele lui Stryker iar Logan, Rogue, Iceman si alti cativa sunt norocosi si scapa.

X-men 2 online gratis cu subtitrare in limba romana este un film de actiune cu mutanti.

Nightcrawler, un mutant care are abilitatea de a se teleporta, încearcă să-l asasineze pe presedintele Statelor Unite la Casa Albă, dar el nu scapă şi după ce a fost împuşcat de vice-presedinte. Wolverine se îndreaptă spre Lacul Alcaline, dar nu găseşte nimic din fosta baza militara care era acolo. El se întoarce la şcoală, si se intalneste cu Rogue, prietenul ei Iceman, Cyclops, Storm, şi Jean Gray. El este solicitat de către profesorul Xavier să vegheze asupra copiilor la şcoală, în timp ce Storm din filmul X-men 2 online şi Jean il vor cauta pe Nightcrawler cu ajutorul profesorului şi Cerebro.

Ciclops il viziteaza pe Magneto în închisoarea sa de plastic pentru a vedea dacă a avut nici o parte la atacul asupra preşedintelui. Magneto lectură mintea lui, profesorul descoperă că un agent sub acoperire guvern, William Stryker, a fost extragerea informatiilor de la Magneto. O capcană este izvorâtă şi ciclopi şi profesorul sunt capturate de către Stryker şi asistentul lui Yuriko Oyama. Un raid militar al X-Mansion începe, cu soldaţii sedativ fiecare elev le găsesc. Cu toate acestea, planul esueaza atunci când Wolverine loveşte înapoi şi ucide un numar mare de oameni Stryker, în timp ce Colossus, Rogue, Iceman, Pyro, şi majoritatea studenţilor ce apartin oamenilor X-men 2 online subtitrat, scapa printr-o serie de tuneluri ascunse în şcoală. Wolverine se confruntă Stryker, care nu reuşeşte să-şi verse nici o lumină la trecutul lui. Întoarce Iceman, salvează Wolverine prin crearea unui zid de gheaţă între el şi Stryker, şi amândoi scape printr-una dintre tuneluri. Soldaţii Stryker a avut deja a reuşit în sedativ şase elevi şi a reuşit să rupă în interiorul Cerebro.

Related Posts

X-Men 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul X-Men 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: