You Don’t Mess with the Zohan Online

You Don’t Mess with the Zohan Online Subtitrat

You Don’t Mess with the Zohan online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

You Don’t Mess with the Zohan online subtitrat este un film care il are in rolul principal pe Adam Sandler, care joaba sub numele de Zohan Dvir. Acesta este un israelit cu o putere supra-omeneasca si care lupta impotriva terorismului. Zohan este bun la suflet si este cel mai respectat soldat dintre fortele de aparare ale Israelului. Dar, Zohan incepe sa se sature de slujba sa, si in ultima vreme viseaza sa se muta in SUA si sa devina frizer. Zis si Facut!

Actiunea continua in filmul You Don’t Mess with the Zohan online cu subtitrare in limba romana

La o petrecere, acesta este intrerupt de catre IDF, care il trimite pe ZOhan intr-o misiunea in care trebuie sa opreasca un grup terorist palestinian condus de catre Fatoush Hakbarah. In ciuda faptului ca a fost foarte suparat ca petrecerea sa a fost ruinata, Zohan vede acest lucru ca pe o sansa de a fugi in America. In timpul luptei, acesta isi insceneaza propria moarte si se duce cu primul avion inspre New York. Zohan isi face o frizura noua si isi schimba numele in Scrappy Coco. Intre timp, Fantoma devine foarte bogat si foarte faimos si isi porneste propria retea fast-food.

Sa vedem ce se petrece mai departe in filmul gratis de comedie You Don’t Mess with the Zohan online. Desi a fost refuzat de cele mai multe saloane de frizerie, experienta militara a lui Zohan ii face rost de un nou prieten pe nume Michael, care ii ofera un loc unde sa stea. Dar, Michael se inspaimanta cand il gaseste pe Zohan in dormitorul mamei sale. Zohan se intalneste cu un co-national de-al sau pe nume Oori intr-un club. Oori il recunoaste pe Zohan si este de acord sa patreze secretul identitatii. Zohan ajunge intr-un final sa lucreze in salonul unei palestinience pe nume Dalia, care il pune la inceput sa mature pe jos, iar apoi il promoveaza in functia dorita – aceea de stilist. Reputatia lui Zohan creste foarte repede printre femeile de varsta a 3-a din Manhattan, iar afacerea lui Dalia creste vazand cu ochii – lucru fustrant pentru Grant Waldbridge, care doreste sa construiasca un mall peste aceasta zona veche.

Zohan este identificat de catre un palestinian pe nume Salim, care este ranchiunos pe eroul nostru pentru ca i-a furat o capra. Salim isi convinge prietenii sa-l ajute in uciderea lui Zohan, dar dupa ce esueaza acesta il contacteaza pe Fantoma.

Related Posts

You Don’t Mess with the Zohan Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul You Don’t Mess with the Zohan online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: